[SM-USERS] Bug, view JPG attachment, click back button won't show preview pane

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[SM-USERS] Bug, view JPG attachment, click back button won't show preview pane

Peter Leftwich
Hi, my FreeBSD webhost uses SquirrelMail 1.4.4 -- I realize this is
not the latest version, but I have a bug to report.  It seems to
hold true (reproducible) across different OS's and browsers.

Very simply -- When I have an email with JPG attachments, if I click
on one JPG, view the image, then click Back, the message pane is
blank.  I can close out of SquirrelMail, and go back and the browser
seems to be remembering a blank message pane!  Any ideas, or, is
this fixed in the latest version?  Thanks

--
Peter Leftwich, Owner
Video2Video Services
Box 13692, La Jolla, CA, 92039, USA
http://Www.Video2Video.Com




-------------------------------------------------------
SF.Net email is sponsored by:
Tame your development challenges with Apache's Geronimo App Server. Download
it for free - -and be entered to win a 42" plasma tv or your very own
Sony(tm)PSP.  Click here to play: http://sourceforge.net/geronimo.php
--
squirrelmail-users mailing list
Posting Guidelines: http://www.squirrelmail.org/wiki/MailingListPostingGuidelines
List Address: [hidden email]
List Archives: http://news.gmane.org/thread.php?group=gmane.mail.squirrelmail.user
List Archives:  http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_id)95
List Info: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/squirrelmail-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [SM-USERS] Bug, view JPG attachment, click back button won't show preview pane

Tomas Kuliavas
> Hi, my FreeBSD webhost uses SquirrelMail 1.4.4 -- I realize this is
> not the latest version, but I have a bug to report.  It seems to
> hold true (reproducible) across different OS's and browsers.
>
> Very simply -- When I have an email with JPG attachments, if I click
> on one JPG, view the image, then click Back, the message pane is
> blank.  I can close out of SquirrelMail, and go back and the browser
> seems to be remembering a blank message pane!  Any ideas, or, is
> this fixed in the latest version?  Thanks

Fixed in 1.4.6cvs. Running php with register_global = on is not recommended.

Turn off register_globals and enable them only for scripts that don't work
without it.

--
Tomas


-------------------------------------------------------
SF.Net email is sponsored by:
Tame your development challenges with Apache's Geronimo App Server. Download
it for free - -and be entered to win a 42" plasma tv or your very own
Sony(tm)PSP.  Click here to play: http://sourceforge.net/geronimo.php
--
squirrelmail-users mailing list
Posting Guidelines: http://www.squirrelmail.org/wiki/MailingListPostingGuidelines
List Address: [hidden email]
List Archives: http://news.gmane.org/thread.php?group=gmane.mail.squirrelmail.user
List Archives:  http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_id=2995
List Info: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/squirrelmail-users